Subvencions per a autònoms i pimes dels àmbits de la restauració i d’estètica
top of page

Subvencions per a autònoms i pimes dels àmbits de la restauració i d’estètica

El Govern de la Generalitat ha acordat l’activació d’un paquet de mesures urgents amb l’objectiu de donar suport a aquells sectors econòmics més afectats per les noves mesures de contenció de la Covid-19 adoptades pel PROCICAT, que van entrar en vigor el 16 d’octubre.


Benvolgut client i amic,


La primera actuació consisteix en una subvenció per AUTÒNOMS, PIMES I MICROEMEPRESES DELS SECTORS DE LA RESTAURACIÓ I ESTÈTICA I BELLESA, per al quals el tancament temporal dels seus establiments suposa una disminució dràstica de la facturació.


La dotació inicial per a aquesta línia de subvencions s’eleva a 40 milions d’euros, que es podran ampliar en funció de les necessitats. L’import màxim concedit per cada beneficiari serà de 1.500 euros, a justificar amb factures abonades des de l’1 de gener (lloguers, compres de productes i subministraments, inversions en tecnologia, despeses gestoria,...)

Us adjuntem el link FAQ GENCAT on trobareu informació detallada del tràmit: documentació a adjuntar, termini per fer-ho, ...


Les previsions són que s’obri el termini per fer la sol.licitud el proper dimecres 28-10-20 a les 9:00 hores, i les mateixes es resoldran fins a l’esgotament de pressupost, per ordre cronòlogic d’entrada.

Recordeu que és imprescindible disposar de CERTIFICAT DIGITAL per poder fer la sol.licitud.

Cal que tingueu preparat també una fotografia de la façana de l’establiment i una de l’interior, així com una declaració responsable segons el següent model:


Model-de-declaracio-responsable-covid19
Download • 24KB


Per qualsevol dubte, restem a la teva disposició


PÈREZ SARDÀ

Àrea Jurídica.






72 views0 comments
bottom of page