Pérez Sardà - Fase 1, a partir del 25 de maig
top of page
  • Writer's picturePeréz Sardà Assessoria

Pérez Sardà - Fase 1, a partir del 25 de maig

Updated: Jun 4, 2020

Benvolgut client i amic,


Com sabeu tots, des de l’inici de la crisi COVID-19, tot l’equip de PÉREZ SARDÀ hem seguit plenament actius, compaginant treball a les nostres oficines i teletreball, per tal d’estar al vostre costat assessorant-vos en aquests moments tan complicats per tots i realitzant totes les gestions i tràmits, tant els habituals com els que s’han hagut de fer com a conseqüència del nou escenari.



Amb la finalitat de minimitzar els riscos tant pels clients com pels nostres col·laboradors, hem posat al vostre abast la possibilitat de contactar amb nosaltres i realitzar tots els tràmits, gestions i assessorament, ja sigui per telèfon, mail, trucades o videoconferències per mitjans tals com Whatsapp, Skype, Teams o similars.


Sembla que finalment entrarem el proper dilluns dia 25 de maig a l’esperada fase 1, que ens permetrà recuperar en part una mica de la mobilitat perduda.

Tot i així, entenem que la nostra responsabilitat ens fa adoptar les màximes mesures de prevenció per evitar possibles contagis, i tot i que obrirem les nostres oficines al públic en horari de 8 a 14 hores de dilluns a divendres, us volem traslladar les condicions en les que ens veiem obligats a fer-ho, com dèiem per raons sanitàries i de responsabilitat tant envers als clients com als nostres col·laboradors:

  • seguirem fomentant en la mesura del possible l’atenció i recepció de documentació per mitjans telemàtics (telèfon, mail, online, etc)

  • en cas que sigui necessari, les visites presencials es faran amb cita prèvia trucant al 938601800, a través del mail perezsarda@perezsarda.com, o directament amb el professional habitual.

  • serà necessari desinfectar-se les mans a l’entrada.

  • serà necessari utilitzar mascareta en tot moment, tant per accedir a les nostres instal·lacions a la sala d’espera (reduïda en l’aforament) i sobretot durant l’atenció personal.

  • serà necessari respectar els senyals i delimitacions d’espai que haurem determinat, mantenint les distàncies de seguretat i l’aforament màxim permès.

  • preguem que a les reunions es vingui sense acompanyants i respectant l’horari per tal de permetre’ns les tasques de desinfecció d’espai entre visites.

Aprofitem per recordar-vos que durant la campanya de RENDA 2019 hem habilitat un formulari com a mitjà addicional per fer-nos arribar la informació necessària...


Agraïm la confiança que ens seguiu dipositant i recordeu que us seguirem acompanyant en tot el que us faci falta

PEREZ SARDA







303 views0 comments
bottom of page