Hem millorat el nostre Portal de Clients amb quadres de comandament de Business Inteligence (BI)
top of page
  • Writer's picturePeréz Sardà Assessoria

Hem millorat el nostre Portal de Clients amb quadres de comandament de Business Inteligence (BI)

Updated: Apr 25, 2023

Des de PÉREZ SARDÀ seguim treballant per donar-vos accés a les millors eines i ajudar-vos a prendre les millors decisions. Ja tenim disponibles al nostre portal nous quadres de comandaments de BI perquè puguis accedir i analitzar les teves dades des d’on i quan vulguis.



Benvolgut client i amic,


Des d’ara podràs trobar dins del Portal de Clients accessible des de la nostra web, diferents Quadres de Comandament amb informes i dades laborals de la teva empresa actualitzades de forma permanent i tot a un sol click.


Pel que fa a la informació laboral hi trobaràs els següents informes treballats en BI:

  • Evolució de la plantilla

  • Evolució de l’absentisme

  • Evolució costos

  • Evolució salaris




Informació sobre promitjos de plantilla, per sexe, per edat, índex de rotació, % de discapacitats, tipus de contracte, tipus de jornada, causes de les baixes, i amb la possibilitat de conèixer el detall d’aquestes dades, filtrar per períodes, centres de treball, seccions, etc...




Dades sobre absentisme, dies totals d’absentisme, per homes i dones, per categoria, causes, evolució i podent filtrar i analitzar aquestes dades per treballador, secció, centre,....




Dades sobre els costos laborals, per període, exercici, centre de treball, secció, gènere, lloc de treball, i podent-se analitzar en més detall aquestes dades.





Amb aquest informe podràs tenir informació actualitzada i al dia de l’evolució dels salaris a la teva empresa. Només caldrà que ens diguis quins són els conceptes dels que vols fer els seguiment.


Com accedir-hi?

Primer de tot contacta amb el tècnic-laboral que tens assignat o bé amb el nostre Departament d’Atenció al Client (Marc Pérez) i generarem i publicarem els informes amb la mateixa política de privacitat que tenim per la resta de la teva documentació laboral.

Un cop publicats, podràs accedir-hi amb el teu enllaç i contrasenya habituals:




Un cop dins trobaràs la línia Quadres de Comandament a l’esquerra de la pantalla, just a baix de tot:
























Clica a informes i accedeix a l’informe que vulguis!




Tingues en compte que cada nit s’actualitzaran les dades amb totes els modificacions que s’hagin introduït durant el dia, per això durant certes hores de la nit, la plataforma no estarà accessible.


En aquest vídeo trobaràs ampliada la informació per accedir-hi:




Si tens també contractats el serveis de comptabilitat, en breu activarem els informes comptables.


No triguis! Contacta’ns i t’ho posem en marxa de forma totalment gratuïta inclosa dins la teva quota actual!


PÉREZ SARDÀ

Àrea Laboral





202 views0 comments
bottom of page