Sessions de formació de l’eina de Registre de Jornada i Gestió de RRHH
top of page
  • Writer's picturePeréz Sardà Assessoria

Sessions de formació de l’eina de Registre de Jornada i Gestió de RRHH

Encara no tens implantada cap eina de Registre de Jornada o la que tens no està adaptada a la legislació vigent o no és el que necessites?

Apunta’t a una de les sessions organitzades per un dels nostres partners i coneix KAIROS, l’eina que et permetrà registrar la jornada i gestionar els RRHH de la teva empresa.

Clica al link de sota per apuntar-te!



Benvolgut client i amic,


Des de PÉREZ SARDÀ comptem amb els millors partners per tal que puguis complir amb les obligacions de registre de la jornada de tots els teus treballadors. KAIROS és una plataforma fàcil d’usar i d’implantar, a la que podràs accedir des del nostre portal de client i que, nodrint-se de les dades que ja consten al nostre programa de nòmines, s’adapta a les necessitats de totes les tipologies d’empresa i a totes les necessitats de fitxatge.


Amb el format bàsic de Registre de Jornada podràs gestionar:

➡️ Calendari i horaris : Podràs crear els teus calendaris laborals en funció dels centres de treball, Departaments i horaris, ja siguin fixes, flexibles o per torns, segons les teves necessitats ➡️ Absències : Tant els treballadors com els responsables i/o supervisors creats tindran accés a la creació de sol.licitud de vacances i permisos ➡️ Fitxatges : Podràs gestionar de forma senzilla els fitxatges de tots els treballadors. Treure informes i accedir amb un sol click a una visió general de les vacances i del personal que tens treballant en cada moment.


Els fitxatges es poden realitzar des del PC, via web, via App, amb torns mecànics o equips biomètrics facial o d’empremta.

Però addicionalment, podràs tenir accés a moltes més funcionalitats que et permetran gestionar d’una manera més eficaç i centralitzada els recursos humans de la teva empresa: ja sigui amb el mòdul de Gestió de RRHH, amb el de Notes i Despeses o amb el de Projectes i Tasques, i inclús Canal de Denúncies.


Registra’t en el següent link per assistir a una de les formacions online organitzada per KAIROS els propers 21 o 28 de setembre : INSCRIPCIÓ A FORMACIÓ


No dubtis en consultar-nos qualsevol dubte sobre el compliment del Registre de Jornada.


PÉREZ SARDÀ

Àrea laboral i Àrea d’Atenció al client.





69 views0 comments
bottom of page