• Peréz Sardà Assessoria

Notificacions electròniques de l´AEAT durant les vacances.

Recordeu que si marxeu de vacances o tanqueu l´empresa durant uns dies, pot ser que estigueu un període de temps sense tenir accés a la seu electrònica de l´AEAT per controlar possibles notificacions que pugueu rebre de l´Agència Tributària. No obstant, podeu sol·licitar uns dies de cortesia durant els quals l´AEAT no us enviï notificacions electròniques.Benvolgut client i amic,


Si teniu una societat o entitat obligada a rebre notificacions electròniques o esteu inclosos voluntàriament en el Sistema de Notificacions Electròniques de l´AEAT, tingueu present que l´Agència Tributària (AEAT) té habilitada la possibilitat de sol·licitar uns dies de cortesia durant els quals no us notificaran telemàticament a través de la Direcció Electrònica Habilitada (DEH).


Malgrat tot, cal tenir present que durant aquests dies de cortesia, l´AEAT sí que podria notificar-vos per les altres vies tradicionals, si volgués o li interessés fer-ho, per exemple per carta certificada o agent tributari.


Quan l´AEAT envia una notificació electrònica posant-la a disposició del contribuent, si en un termini de 10 dies no s´ha obert o llegit, s´entén notificada per rebuig. Això pot comportar no atendre requeriments dins de termini o inclús ser sancionat per no assabentar-se d´una notificació, o altres incidències. Precisament per evitar aquesta situació, es preveu la possibilitat de sol·licitar uns dies de cortesia.


Es poden senyalar fins un màxim de 30 dies naturals per any, i en tot cas cal fer la sol·licitud amb una antelació mínima de 7 dies naturals al primer dia que hagi de tenir efecte.

El procediment per sol·licitar els dies de cortesia es realitza per seu electrònica a www.agenciatributaria.gob.es i pot fer-ho tant l´obligat tributari com qualsevol altra persona que figuri inscrita en el Registre d´Apoderaments de l´AEAT, ja sigui de forma global o com apoderada per rebre notificacions de l´obligat tributari destinatari de les mateixes.No dubteu en preguntar-nos si teniu algun dubte.


PÉREZ SARDÀ.

115 vistas0 comentarios