Viatja de forma segura
top of page
  • Writer's picturePeréz Sardà Assessoria

Viatja de forma segura

S’acosta el període vacacional i a l’hora de fer un viatge, reflexionem i ens informem sobre el destí, els vols, l’allotjament o les excursions, però sovint pensem que allà on estiguem tot anirà bé i no ens passarà res o que ja ho resoldrem si tenim un imprevist.




Cal saber que contractar una assegurança de Viatge, és la millor i més adequada manera de viatjar amb seguretat tant si viatges per plaer o per motius professionals.

Algunes de les raons principals són:

  • ens podem fer una assegurança a mida que cobreixi les nostres necessitats.

  • l’assegurança ens cobreix les despeses en cas d’haver d’anular el viatge abans de fer-lo, per motius de salut, ...

  • en cas de patir un accident o malaltia, l’asseguradora no només t’indemnitzarà per les despeses pertinents, sinó que la companyia t’ajudarà i et guiarà en aquests moments tanta dificultat a resoldre les incidències que estiguis patint.

  • si tenim en compte que hi ha països que l’assistència sanitària pot tenir un cost astronòmic, rebre una assistència de qualitat siguis o siguis, només t’ho pots permetre si has contractat una assegurança.

  • cal tenir assegurats els possibles retards dels vols, o la tant habitual pèrdua de maletes, i poder així comprar allò que necessitem per continuar amb el viatge.

  • despeses de retorn anticipat, tant per malaltia del viatger com per motius degudament justificats de familiars que no hagin viatjat i que obliguin al retorn anticipat. Cobertura de repatriació.


Molts són els motius que justifiquen que quan viatgem ho fem de forma segura, i més si tenim en compte que del total del cost d’un viatge, el cost de l’assegurança és un percentatge molt petit tenint en compte totes les cobertures que ens dona.


Si viatges per vacances o per motius professionals, no dubtis a preguntar-nos i t’ajudarem a decidir quina és l’assegurança que necessites.


Perez Sardà Assegurances

16 views0 comments
bottom of page