Noves subvencions destinades a persones joves en situació d'atur
top of page
  • Writer's picturePeréz Sardà Assessoria

Noves subvencions destinades a persones joves en situació d'atur

Updated: Jan 20, 2022


benvolgut client i amic,


La Generalitat de Catalunya ha publicat dues normatives per promoure la contractació de joves (majors de 16 i menors de 30) en situació d'atur. Consisteixen en unes subvencions d'unes quanties mensuals de 1.473,71 euros amb el requisit que la durada del contracte sigui mínim d'un any i temps complert.

En conseqüència, la subvenció d'aquestes contractacions previstes en aquestes dues Resolucions, segons els tipus de contractes, arriben als 17.684,52 euros anuals per jove i contracte, subvenció força interessant...


A continuació us adjuntem els enllaços de les dues normatives amb els requisits que es demanen per poder accedir a les mateixes.






Subvencions per al foment de la contractació de persones joves en situació d'atur

Concessió de subvencions públiques per empreses i cooperatives de treball associat, destinades al finançament de contractes de persones joves en situació d'atur.

Es consideraran actuacions subvencionables els contractes de qualsevol de les modalitats de contractació laboral vigents, excepte el contracte en pràctiques i el contracte de formació i aprenentatge i amb una durada mínima d’un any en jornada a temps complet.


Link de la contractació de joves:




Subvencions per al foment a la contractació en pràctiques de persones joves en situació d’atur

Concessió de subvencions públiques per empreses i cooperatives de treball associat, destinades al finançament de contractes en pràctiques de persones joves en situació d'atur.

Es consideraran actuacions subvencionables els contractes de la modalitat de contracte en pràctiques i amb una durada mínima d’un any en jornada a temps complet.


Link de la contractació en pràctiques:




Per qualsevol dubte que tingueu sobre aquest tipus de contractació us podeu adreçar al nostre departament laboral.



GEMMA PEREZ

advocat





122 views0 comments
bottom of page