Nou departament d'Immobles a Pérez Sardà
top of page
  • Writer's picturePeréz Sardà Assessoria

Nou departament d'Immobles a Pérez Sardà

Updated: Jun 2, 2021



Benvolgut client i amic,


Ens fa molta il·lusió començar aquest mes de juny comentant-vos que posem en marxa un nou departament destinat al món immobiliari dins el nostre despatx.


Com bé sabeu molts de vosaltres, fa anys que us estem ajudant a fer moltes gestions referents als vostres immobles i a les vostres societats patrimonials assessorant-vos en tot tipus de contractes i operacions i fent una bona planificació fiscal.


Ara volem fer un pas més i oferir-vos la possibilitat de comercialitzar les vostres propietats, tan si son de lloguer com si van destinades a la compra o la venda.


No pretenem ser una immobiliària més..., sinó que amb la incorporació d’aquest nou departament i amb la confiança i trajectòria del nostre despatx volem donar un servei 360º a tot el que te a veure amb els vostres immobles, gestionant totes les operatives de manera professional i amb una visió molt més amplia i amb totes les garanties i coneixements.


El nostre objectiu es ajudar-vos en el que necessiteu i poder promocionar els vostres immobles també entre tots els nostres clients.

Us convidem a que feu una ullada de la nostra web de sempre www.perezsarda.cat/immobles o si preferiu podeu accedir a la web específica www.perezsarda.net/ca


Contacteu amb nosaltres per qualsevol dubte o gestió que la Marta Rubio i en Sergi Casquete estaran encantats en atendre i ajudar-vos en el que us calgui, així com tot l'equip mercantil, fiscal i d'assegurances



PÈREZ SARDÀ

Gemma Pérez

gerent







354 views0 comments
bottom of page