Inverteixes prou en ciberseguretat?
top of page
  • Writer's picturePeréz Sardà Assessoria

Inverteixes prou en ciberseguretat?


Et proposem una forma gratuïta per començar a fer-ho ...


Els Ciberatacs s’han multiplicat per 6 els últims 3 anys. N’hi ha milers cada dia i les Pimes son el segment més vulnerable.

Alguns de vosaltres heu rebut atacs que us han paralitzat durant dies i heu rebut extorsions econòmiques per poder continuar treballant.

Allò que semblava ciència ficció fa poc, ja és un fet quotidià del qual ens hem de protegir.




Benvolgut client i amic,


Hem d’invertir en Ciberseguretat.

Necessitem un bon informàtic que ens orienti en què fer. Però no és suficient, el risc continua existint, i cap informàtic ens pot garantir per molt que invertim, que no podem patir un atac amb conseqüències.

Tots coneixem casos de Multinacionals que inverteixen grans quantitats de diners en Ciberseguretat i tot i això han rebut atacs no exempts de problemes i dies perduts de feina.


És per això que existeixen al mercat sistemes que ajuden a protegir-nos i assegurances en aquesta matèria (habitualment dirigides a grans empreses que ho poden pagar, però també ara a l’abast de petites i mitjanes empreses).


Una d’aquestes solucions i la que té més quota de mercat al sector Pime és la solució de MGS (perquè combina seguretat informàtica i assegurança), és a dir monitoritza la seguretat 24h x 365 dies any a través d’experts en Ciberdelinquència, millora la seguretat i el temps de resposta en cas d’incidència, i disposa d’experts en gestió de Ciberatacs, a més de garanties indemnitzatòries.


Aprofitant els Ajuts dels Fons Europeus aprovats recentment, MGS fa una promoció de seu producte oferint de forma totalment gratuïta durant 1 any si es contracta durant aquest mes de juliol.

Sense compromisos, obligacions, ni permanències posteriors. 1 any totalment gratuït.

Si ets autònom o tens una Pime de fins a 49 treballadors, pots gaudir d’aquesta promoció.


T’animem a provar-ho .

Alguns dels nostres clients ja en gaudeixen i n’estan satisfets.

Truca´ns i t’ho acabem d’explicar.


Marc Pérez

PÉREZ SARDÀ


Àrea d’Assegurances

Pérez Sardà i MGS Assegurances, més de 70 anys de col·laboració






62 views0 comments
bottom of page