Coneixes la Intranet de Pérez Sardà?
top of page
  • Writer's picturePeréz Sardà Assessoria

Coneixes la Intranet de Pérez Sardà?

Updated: Apr 22, 2021

Ja fa anys que el nostre despatx està treballant amb una Intranet amb la majoria dels nostres clients. A continuació t'expliquem el seu funcionament!



Benvolgut client i amic,


Què és i com funciona una intranet? Per què serveix?


Doncs la nostra intranet és una xarxa privada entre el nostre despatx i la teva empresa (Portal Empresa) i alhora també és una xarxa privada amb els teus treballadors (Portal Treballadors).


El seu accés es fa mitjançant la nostra web.

El seu funcionament és fàcil i l’accés privat et permet gaudir d’una informació i un arxiu permanent de dades relacionades amb el despatx i la teva empresa.



Quins avantatges tinc?


Doncs com ja pots imaginar dins del Portal Empresa pots gaudir de tots els documents oficials, entre d’altres, impostos i cartes de pagament, dades i documents oficials de la teva empresa, escriptures, comptes anuals, documents oficials de seguretat social, dades de la teva empresa i dels teus treballadors, nòmines, resums salarials, fulls de càlculs i molt més...


També és una eina de comunicació de noves altes i contractes de treballadors mitjançant unes plantilles que cada dia anem desenvolupant..., una eina on ens podeu adjuntar documents com una baixa laboral d’un treballador, modificacions de condicions de contracte., etc..., i tota aquesta documentació pot quedar annexada per empleat, a nivell d’empresa..., segons les teves preferències.


L’accés és personalitzat per cada persona i fa que tingui els permisos d’accés determinats, protegint la resta de dades segons sigui l’usuari o usuaris responsables de la teva empresa.


Pel que fa al Portal dels Treballadors mitjançant un accés privat i intransferible, el teu empleat pot gaudir d’un arxiu propi que inclou les seves darreres nòmines, del seu contracte de treball si és el cas, i de models i certificats que poden necessitar per fer les seves gestions amb l’administració.


Amés al tenir-ho accessible des de qualsevol ordinador, mòbil o tableta, el treballador te un accés instantani i ràpid que li permet la descàrrega on-line de les seves nòmines o d’altres documents.


Tinguem present que avui en dia una gran part de les Empreses que l’utilitzen, "pengen" les nòmines i certificats del seus empleats, ja que a dia d’avui no son necessàries les signatures de les mateixes sinó que el justificant de pagament serveix com a carta de pagament.


Com ho faig per donar-me d’alta si encara no ho estic utilitzant?

I si només faig servir el portal Empresa i vull activar el portal dels meus treballadors?


Doncs fàcil, comunica a la teva persona de contacte de Pérez Sardà què vols activar els portals i ens posarem en contacte per fer-te una demo del funcionament. Després d’unes petita formació i d’incloure la documentació que vulguis tenir, gestionarem els usuaris amb els permisos corresponents tant dins el portal empresa com del portal del treballador amb unes instruccions molt senzilles pel seu accés.


Com sempre, restem a la teva disposició i si encara no utilitzes els nostres portals creiem que son una eina molt recomanable, que dia a dia anem perfeccionant, incloent eines per disposar de la informació més acurada, que t'ajudi a prendre les teves decisions.


Gemma Pérez

Advocat i CEO de PÉREZ SARDÀ








262 views0 comments
bottom of page