COMUNICACIÓ GRUP PÉREZ SARDÀ
top of page
  • Writer's picturePeréz Sardà Assessoria

COMUNICACIÓ GRUP PÉREZ SARDÀ

Benvolgut client i amic.


Des de Pérez Sardà et volem comunicar que les nostres oficines romandran tancades al públic fins nou avís. La nostra plantilla segueix treballant telemàticament i a l’oficina a porta tancada, en aquest cas amb les màximes mesures de prevenció, oferint els serveis més urgents i indispensables pel funcionament de la teva Empresa.


A partir d’avui l’atenció telefònica al públic serà de 8 a 14 hores de dilluns a divendres i fora d’aquestes hores preguem que totes les comunicacions i peticions es facin als mails habituals.


El nostre equip continua fent el seguiment dia a dia, en relació a les instruccions que fan les autoritats governamentals, per tal d'aplicar tota la normativa que es desprèn d’aquestes indicacions i noves mesures un cop han estat aprovades.


Tota la informació actualitzada i les comunicacions importants les tindreu disponibles al nostre blog al web perezsarda.cat, xarxes socials (facebook i linkedin) o mitjançant enviaments per mail, un cop hagin sortit publicades oficialment.


Creiem que amb aquestes mesures adoptades, difícils per tothom , col·laborem a una millor conciliació d’acord amb les instruccions rebudes de confinament i alhora continuarem oferint tots els serveis del despatx.


Restem a la vostra total disposició per sumar esforços i per sortir reforçats d'aquesta situació excepcional.


Gràcies per la comprensió, molta força i ànims per superar-ho!


Gemma Pérez

Advocat/Gerència


PÉREZ SARDÀ







284 views0 comments
bottom of page