top of page
  • Writer's picturePeréz Sardà Assessoria

Iustime Jornades Tècniques 2024

Updated: May 24


Avui us volem parlar de Iustime Xarxa d’Assessories i Despatxos a la qual pertanyem des de fa ja un grapat d’anys, i de la qual la nostra gerent Gemma Pérez ha estat nomenada membre del consell de direcció aquesta passada setmana a les Jornades Tècniques Internacionals que hem fet a Bilbao.
 

Què és iusTime?


És una associació d’assessories formada per més de 110 despatxos distribuïts per tota Espanya i mig món. En concret, a dia d’avui som 117 despatxos nacionals i 18 internacionals que integrem més de 1.200 professionals i donem servei a la vora de 20.000 empreses.

 


Però perquè formar part de IusTime?


Doncs per aprendre, compartir i, en definitiva, buscar l’excel·lència del servei que prestem a tots els nostres clients mitjançant l’experiència de tots plegats, la investigació de noves eines i tecnologia, formació continuada pels nostres equips, buscant millorar dia a dia, i poder fer-ho pràcticament arreu del món


També perquè som el primer grup de despatxos que ha aconseguit un segell de qualitat Aenor passant exigents controls per verificar l’excel·lència de la feina realitzada.


El nostre lema és COMPARTIR PER A COMPETIR.

 


Com funciona IusTime?  


Mitjançant el contacte continu dels integrants, trobades presencials de zona, trobades anuals, grups de treball i comissions, per investigar noves eines amb partners tecnològics... i sobretot, amb el compromís d'un gran equip humà que treballa compartint coneixements i experiències, amb el que podem comptar incondicionalment, sincer, honest, lleial i sobretot amb ganes de superar-se, però alhora un grup divertit, que ens ajuda a créixer i ens aporta molt... I com no, aquest any hem gaudit de la gastronomia de Bilbao!!!


Després d’aquestes jornades sempre tornem amb les piles carregades i amb moltes ganes de fer coses!


122 views0 comments

Comentarios


bottom of page